0121 358 5850

At Local Rate

24 Hours

24/7 Executive Travel

luchthaven chauffeursdienst

Vooraf boeken beschikbaar. Hoogtepunten: familiebedrijf, volledig gelicentieerde chauffeurs. Onze vriendelijke, professionele chauffeurs halen u op bij uw thuis, op zakenreis of bij het gekozen ophaalpunt en brengen u comfortabel naar de luchthaven om uw vlucht te halen

Boek je ritje met

Connect Executive Cars Ltd biedt een breed scala aan chauffeursdiensten aan, van luchthaventransfers, zakelijke vergaderingen en bedrijfsoverdrachten tot sociale en liefdadigheidsevenementen. Allemaal professioneel uitgevoerd door onze mannelijke en vrouwelijke beveiligde chauffeurs. Door het gebruik van moderne uitvoerend auto’s, luxueuze personenvoertuigen en touringcars, bieden wij comfortabele, privé deur tot deur reizen. Alle chauffeurs werken in overeenstemming met vertrouwelijkheidsvoorwaarden van Connect Executive Cars (geheimhoudingsverklaring)

Birmingham Luchthaventransfers

Waarom laat u Connect Executive Cars de stress van uw luchthaventransfers niet wegnemen? Zo kan u de drukte van het bellen en wachten op een taxi vermijden. We parkeren dicht bij de Terminal, wachten u op voor een persoonlijke ontmoeting en helpen graag bij het dragen van uw bagage.

luxueuze minibus

Wij bieden een executive auto of luxueuze minibus met chauffeur aan vanuit alle grote luchthavens binnen het Verenigd Koninkrijk. Dit bevat: Birmingham, East Midlands, Manchester, Heathrow Airport Terminals 1 tot en met 5, Gatwick, Luton, Stansted en London City.

professionele chauffeurs

Bent u zelf een reiziger of verwelkomt u een gast, onze executive chauffeursdienst is precies wat u zoekt om aangenaam en zorgeloos te reizen. Onze professionele chauffeurs zijn niet alleen goed opgeleid in het besturen van onze voertuigen, maar ook in het omgaan met onze klanten. U bent de VIP die u verdient te zijn wanneer u gebruik maakt van onze diensten.

uitvoerende taxiservice

Wij bieden Mercedes E Class & S Class-auto’s en Mercedes V Class-personendragers die worden bestuurd door elegant geklede, hoffelijke en behulpzame chauffeurs

Collecties van alle grote luchthavens met volledige meet & greet-service voor luchthaventransfers.